Ένας κόσμος γεμάτος μαγικό φως!

PDFΕκτύπωση

Aγγελικό θυμίαμα

Κωδικός Προϊόντος: Angel-Uriel
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Ουριήλ
24h.gif
Τιμή
Τιμή πώλησης 7,00 €
ποσότητα φόρου 1,36 €
Περιγραφή

Αυτό το φυσικό θυμίαμα γίνεται σε συνεργασία με μια ομάδα οικογενειών στην Ινδία για να παράγει το καλύτερο θυμίαμα και να προσφέρει στους πελάτες μας ένα φρέσκο και καθαρό προϊόν. Είναι απόλυτα χειροποίητο και κάθε τεμάχιο καίγεται για περίπου 65 έως 80 λεπτά.

Ουριήλ ή Ισραφήλ ο Άγγελος του Φωτός. Η εμπιστοσύνη στον Αρχάγγελο αυτόν θα σας βοηθήσει να λάμψει το φως και η σοφία του Θεού επάνω σας. Η καθοδήγηση που παρέχεται από τον Ουριήλ είναι απόλυτα χρήσιμη στην καθημερινή ζωή, καθώς μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτόν. Για σημαντικές συνομιλίες και επίλυση ζητημάτων στη ζωή, καλέστε αυτόν τον Αρχάγγελο. Όταν υπάρχει σύγχυση στη ζωή για το τι πρέπει να γίνει ή τι απόφαση να πάρετε, έρχεται να σας βοηθήσει και να σας δείξει το σωστό μονοπάτι που σας οδηγεί στη λήψη αποφάσεων, ρίχνοντας το φως του Θεού πάνω σας. Επίσης, εάν θέλετε να αποβάλετε από μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, μπορείτε να τον καλέσετε και αυτός θα σας βοηθήσει.Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Το κατάστημα Nooriya

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: Αστρολογία, χαρτομαντεία, φυλαχτά, γούρια, ξόρκια, λιβάνια, μπαχούρ, αρώματα, μαγικά λάδια, ενεργειακά κοσμήματα, κεριά, χειροποίητα προϊόντα, κουτιά κι άλλα πολλά!


 

Ακολουθήστε μας!

Το κατάστημα Nooriya στο Facebook και Hebrew and Arabic Talismans
Η παρουσία μας στα Blogs
Venus Spell EShop. Ηλεκτρονικό κατάστημα με θυμιάματα και φυλακτά από παλιά τυπικά της Γνώσης.
astro www Home Page Αστρολογία, αστρονομία, ταρώ, θρησκεία, μαγεία.