Ένας κόσμος γεμάτος μαγικό φως!

PDFΕκτύπωση

Πλούτος

Κωδικός Προϊόντος: Tibetan-zambala-wealth
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Χειροποίητο από το Νεπάλ
24h.gif
Τιμή
Τιμή πώλησης 7,00 €
ποσότητα φόρου 1,36 €
Περιγραφή

Αυτό το θυμίαμα χρησιμοποιείται ως προσφορά στον Ζαμπάλα, τον Βούδα του πλούτου. Ο Ζαμπάλα αυξάνει όχι μόνο τον πλούτο και την περιουσία, αλλά μας βοηθά να αναπτύξουμε την εσωτερική ευτυχία μέσα από τον πλούτο της πνευματικής κατανόησης. Το θυμίαμα των βουνών των Ιμαλαΐων παράγεται σύμφωνα με την παλιά σοφία από το κείμενο του Ταντρικού Βουδιστικού Καραβίρα. Αυτό το κείμενο επεξεργάζεται τα ιερά φαρμακευτικά φυτά και τα βότανα και τη θετική τους επίδραση στην ανθρώπινη υγεία, την ευημερία και τον χώρο όπου ζούμε. Αυτό το χειροποίητο θυμίαμα είναι υψηλής ποιότητας και βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με το άγχος που εμποδίζουν την υγεία, την ευτυχία και την ηρεμία. Καθαρίζουν, χαλαρώνουν και αναγεννούν και ως εκ τούτου βοηθούν στην απομάκρυνση των ενοχλητικών ενεργειών. Είναι κατάλληλα για χρήση κατά την άσκηση της γιόγκα, του διαλογισμού, της χαλάρωσης και των διαφόρων επικλήσεων.

Το προϊόν είναι από 100% φυσικά συστατικά. Ασφαλές για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Ένα στίκ καίγεται για περίπου 60 λεπτά. Χειροποίητο από το Νεπάλ.Γνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Το κατάστημα Nooriya

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: Αστρολογία, χαρτομαντεία, φυλαχτά, γούρια, ξόρκια, λιβάνια, μπαχούρ, αρώματα, μαγικά λάδια, ενεργειακά κοσμήματα, κεριά, χειροποίητα προϊόντα, κουτιά κι άλλα πολλά!


 

Ακολουθήστε μας!

Το κατάστημα Nooriya στο Facebook και Hebrew and Arabic Talismans
Η παρουσία μας στα Blogs
Venus Spell EShop. Ηλεκτρονικό κατάστημα με θυμιάματα και φυλακτά από παλιά τυπικά της Γνώσης.
astro www Home Page Αστρολογία, αστρονομία, ταρώ, θρησκεία, μαγεία.