Ένας κόσμος γεμάτος μαγικό φως!

PDFΕκτύπωση

Σαντρούς Μαρόκου

Κωδικός Προϊόντος: Sandrus
Αξιολόγηση: Δεν αξιολογήθηκε ακόμη
Κεδρία
24h.gif
Τιμή
Τιμή πώλησης 15,00 €
ποσότητα φόρου 2,90 €
Περιγραφή

Το σαντρούς είναι είναι γνωστό από την αρχαιότητα. Ο Διοσκουρίδης το αναφέρει με το όνομα κεδρία. Σχετίζεται με το στοιχείο της φωτιάς στο σώμα. Το δέντρο Σαντρούς αναπτύσσεται στα νότια της Ισπανίας και στο Μαρόκου. Καθαρίζει την ατμόσφαιρα, παρέχει σαφήνεια. Ηρεμεί και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα, ενισχύει και συγκρατεί. Καλό να αναμιγνύεται με βενζόη, σανδαλόξυλο και ρίζα αγγελικής.
Είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των τελετουργικών, όπως η εξάλειψη των αρνητικών δυνάμεων που εμποδίζουν τη ροή της ενέργειας, σε χώρους διαβίωσης καθώς και στην αύρα ενός ατόμου. Επίσης ένα εξαιρετικό θυμίαμα για τελετουργίες μαγείας και σαμάνοι. Ακόμα είναι ιδιαίτερα εξαιρετικό σε εργασίες που στοχεύουν στην οικονομική ανάπτυξη.
Το όνομά του από κείμενα της Ασσυρίας σημαίνει "τόσο φωτεινό όσο το φεγγάρι". Κατά τη διάρκεια της εποχής του Ιησού, είχε το όνομα "χρυσός" και θεωρείται από τους μερικούς ως το "χρυσό" δώρο των Μάγων στο μωρό Ιησού. Το σαντρούς έχει την επίδραση του Κρόνου, της Σελήνης και Ερμή, έχοντας δύο εντελώς διαφορετικές όψεις, μια ελαφρά και ζωτική και μια βαριά και φαιή. Είναι επίσης γνωστό με την ονομασία κόμμι της αρκεύθου.

Μαγικές εργασίες: θεραπεία, πνευματικότητα, όνειρα, φιλί, Αστρολογικό ζώδιο: Καρκίνος, Πλανητική επιρροή: Σελήνη, Αραβική Μαγική επιρροή: Ήλιος, Περίοδος έτους: Άνοιξη, ΦθινόπωροΓνώμες πελατών

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν ακόμη.

Το κατάστημα Nooriya

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: Αστρολογία, χαρτομαντεία, φυλαχτά, γούρια, ξόρκια, λιβάνια, μπαχούρ, αρώματα, μαγικά λάδια, ενεργειακά κοσμήματα, κεριά, χειροποίητα προϊόντα, κουτιά κι άλλα πολλά!


 

Ακολουθήστε μας!

Το κατάστημα Nooriya στο Facebook και Hebrew and Arabic Talismans
Η παρουσία μας στα Blogs
Venus Spell EShop. Ηλεκτρονικό κατάστημα με θυμιάματα και φυλακτά από παλιά τυπικά της Γνώσης.
astro www Home Page Αστρολογία, αστρονομία, ταρώ, θρησκεία, μαγεία.